HomeLichaamGevoelGeestMijn verhaalContact
Sanados
Bewustwording van Lichaam, gevoel en geest
Mijn verhaalDoor mijn geboorte in Zimbabwe was ik al op jonge leeftijd omringd door natuur, ruimte, kleuren, kunst en cultuur. In Engeland en later in Nederland werd ik beïnvloed door weer andere kleuren, landschappen en culturele aspecten. De invloeden van drie culturen, met in ieder land de eigen normen en waarden, zijn bepalend geweest voor hoe ik nu in het leven sta.
Mijn intuïtieve vermogen werd bij Mens en Intuïtie verder ontwikkeld en verfijnd. Door de lerarenopleiding kan ik structuur aanbrengen. Door de kunst zie ik de schoonheid van het leven. Vervolgens ben ik mijzelf blijven ontwikkelen en heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Onder andere: Ki-oefeningen, ademhalingstechnieken, geleide meditatie, matjes techniek, gevoelswereldspel.

Ik heb een breed aanbod van technieken en samen met mijn kwaliteiten pas ik die toe in mijn praktijk als coach. Hierdoor kan ik je de begeleiding bieden die op jou is afgestemd. Ik coach jong en oud. Ik heb veel ervaring met jongeren en jong volwassenen en mensen in het onderwijs.

Er zijn vele manieren om jouw bewustzijn te prikkelen en omdat het fijn is om er ontspannen mee bezig te zijn, geef ik, naast coaching, ook workshops thuis en op locatie. Zoals:

  • Wastekeningen maken en lezen
  • Engelen wensen schrijven in engelentaal
  • Didgeridoo’s en rainsticks maken